Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Tisdag den 30 November 2010, kl 10:40

Ja, för er som är lite nyfikna på vad jag har gjort ...och inte gjort här kommer en del av fotona jag skulle ta...

Liljor. De blev lite för stora, jag tror inte att mallarna var anpassade att skriva ut på det sättet jag gjorde, Penny Duncan använder sina filer direkt i sin CriCut.

Hibiskus. Det var samma här, mallarna var lite för stora, men men...jag använde dem i alla fall.

Ett gäng kaffefilterblommor efter TESA Prickiformars beskrivning

 

Och min första altrade tändsticksask

 

Vill ni se mer kan ni hoppa in HÄR

 

Kategorier:

Tisdag den 30 November 2010, kl 09:00

 

Ja, så har jag då gjort min fördsta beskrivning. Amaryllis.

Öppna den här , det är en PDF fil.

Mallar hämtar du här

Om du vill testa, så...

Lycka till

Kategorier: beskrivningar,

Måndag den 29 November 2010, kl 11:00

Den här helgen har gått åt till att julpynta, jag har faktiskt gjort ett par ljusmanchetter, av band och mina små rosor. Jag har använt mina hibiskusar i kransen runt smideskronan i matsalen och julstjärnorna i adventsljusstaken som står på matsalsbordet.
Jag tog några skitdåliga kort också...men någon har ändrat alla inställningar i kameran, så de blev urdåliga, och sedan hittade jag inte kabeln så att jag kunde få in bilderna i datorn...ingen bra morgon...så det blir inga kort i dag... måste också sätta mig ner...ta på ögonproteserna och verkligen lära mig kameran.

Jag altrade en tändsticksask, sent i går kväll, lite försiktigt... ett trevande försök, men det blir nog bra till slut... tror jag...

Jag ska köpa ett brevset till min mamma och altra en ask till det, men måste hitta ett fint set först, så asken och setet passar ihop i slutändan...

I lördags var jag på ÖoB, de hade utförsäljning av alla ljusmanchetter, och eftersom jag inte har några dekorationer alls, köpte jag ett gäng, som man kan plocka isär och använda delarna... för 1 kr styck kan det vara värt... jag är inte så där väldigt nogräknad med var och vad jag köper, så länge jag ser ett användningsområde...

Lägger in ett foto på Julstjärnorna i alla fall, färgen är inte riktigt rätt...men... här har jag använt dem till glasdekoration.

 En bild på Amaryllis, den här har jag även gjort mallen till, så den är jag extra stolt över...kan förstås förfinas lite...

Ja, det var väl allt för i dag...

Tjingeling

Kategorier:

Fredag den 26 November 2010, kl 11:25

Mitt första inlägg i min scrapblogg...
Jag är alltså total nybörjare på det här med att scrappa, eller altra eller något annat :O)

Jag har börjat med att göra lite dekorationer, efter mallar från Penny Duncan det var på hennes sida jag upptäckte
det här med scrapbooking... och på den vägen är det. Jag kommer att lägga upp bilder allt eftersom jag tillverkar alster, som jag har lärt mig att det heter. Och förhoppningsvis kommer man att se en förbättring med tiden.

När jag upptäckte att jag faktiskt tyckte att det här var kul, gick jag med i Svensk Scrapbooking, för att lära mig, möta andra som scrappar, blåbär som jag, och vana scrappare att få hjälp av... och det har jag verkligen fått... svar på alla frågor får man på stubinen. Tack alla hjälpsamma !

I morgon ska jag lägga upp lite bilder på dekorationer, och mitt första kort. Måste väl säga också att jag har inte en tillstymmelse till att ha de verktyg som vana scrappare har, så jag löser saker och ting på mitt eget sätt.

På återseende...hoppas jag...

Kategorier: